Kennel Torneryds Vyzzla 
                  "Keela"

Født: 24.Jan.2016
Vekt: 28kg

Mål: Mankehøyde 61 cm
        Fra halerot til manke 67 cm


Bestått appellprøve i NRH 26.11.19

Tatt Bronsemerket i lydighet 26.02.20


Foto: Katarina B. Pents

Foto: Katarina B. Pents

Foto: Katarina B. Pents

Keela hadde jeg hos meg på forvert ordning i litt over 2 år. Hun trente jeg aktivt mot bruks og redning i hovedsak og skulle etter planen bli min etter eier hadde hatt kull på henne. Dette gikk dessverre ikke etter planen. Vi var klar for å starte bruks, men etter HD/AD røntging viste det seg at hun hadde en ekstra lendevirvel nederst i ryggen som utelukket disse bruksområdene på lang sikt, samt avlsmuligheter. Keela ble derfor solgt og er nå hos en familie hvor hun nyter tidlig pensjonist tilværelse.
Sammen med Keela har jeg fått privilegiumet av å utvikle meg enda mer som hundetrener og instruktør. Hun har vært en trofast treningsvenn og demohund på kurser jeg har holdt. En hund med veldig god driv og stabil og balansert mentalitet og som var utrolig kjekk å jobbe med. På i arbeidsmodus og enser lite annet. Høy i jakt og med god kampvilje. Arbeids-glad og villig. I hverdagen hadde hun en veldig fin avknapp og var hos meg, fin med både folk, barn, og andre hunder og dyr.
Masse lykke til videre og til din nye familie Keela, de har fått seg et fantastisk nytt familiemedlem som jeg rakk å bli utrolig glad i.


Om du vil se noe av treningen hennes kan du besøk vår youtube kanal (link nederst på siden på youtube ikonet) og der gå innpå videolisten til Keela.


Foto: Katarina B. Pents

Foto: Rebekka Lye

Foto: Katarina B. Pents