05.07.2023 - "You don't understand anything until you learn it more than one way"  ~ Marvin Minsky


Etter en lang periode på vent er vi nå klare for å endelig komme i gang igjen. Helt siden jeg fikk Mollie i hus og begynte å nerde meg på teori og kurser om hundetrening har jeg hatt en drøm om å få tatt Canis sin klikkerinstruktørutdanning. I år blir det endelig. Fra 22 august til mai 2024 blir vi travelt opptatt med teorilesing, forelesninger og klikkertrening. Blant annet. 

I tillegg skal jeg fra oktober - desemmber følge et studie på NMBU - Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg - Dette med sikte på å få tatt

Dyreassisterte intervensjoner med hund - i 2024 og senere kunne drive med terapihund. 


Jeg er fremdeles i rehabilitering etter Stamcellebehandlingen, og avventer med å sette opp kurser enn så lenge, til jeg ser hvordan kapasiteten og formen er når studiene er godt i gang Jeg regner med å kunne ha litt privattimer, så det er bare å ta kontakt om du lurer på noe. Se også gjerne under fanen CATCH Hundetrening og følg lenkene der om du skulle ha behov for veiledning med din hund. 

Jeg regner med å få startet med litt aktivitet via instagramsiden og facebooksiden vår etter hvert nå Der vil kursannonser, treningstips, egne treningsfilmer, m.m deles. For de som ønsker å følge oss finner dere oss her: instagram: https://www.instagram.com/lightofambition/?hl=nb

        facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064392623451


Vi har enda litt mer på gang for året som kommer, men venter litt med å dele det beste av planene enn så lenge - så stay tuned! 

- Katarina og Mollie