Om Kennel Light of Ambition

Først av alt ønsker jeg ønsker å rette en stor takk til Mollies oppdretter Ulrika ved kennel Flickerin' Flames for god oppfølging i forbindelse med mine ønsker om å ha kull, det både til hjelp med planlegging av kennel, valper, hanhund, hjemmeside m.m. Jeg kunne ikke gjort dette uten. Igjen tusen takk!

Dette vil være et lite oppdrett og målsetningen er å avle frem sunne og friske hunder - både mentalt og fysisk sett. Videre ønsker jeg hunder med masse arbeidskapasitet og arbeidslyst som også vil fungere ypperlig som familiehunder.

Mine hunder bor inne sammen med meg og er en del av min hverdag. Dette kommer også valpene til å gjøre. Valpene vil bli vant til lyder, andre hunder, barn, mennesker i ulike fasonger og varianter. Jeg kommer til å legge ned mye arbeid i mine kull og forsøke å gjøre det foraarbeidet som trengs for å legge til grunn for at de skal bli fine individer.

 RELEVANT INFO OM DU VURDERER Å KJØPE VALP AV MEG:

- Valpene vil bli levert med veterinærattest, vaksinert, med ormekur, ferdigchippet og med pass. 

- Jeg bruker NKK's kjøpsavtale 
- Hunden skal brukes aktivt (jakt, lp, bruks, redning, el.l.) - den vil ikke bli solgt til de som bare ønsker seg en familiehund.
- Hunden skal røntges for HD og AD ved 12-18 måneders alder (eier dekker dette selv).
- Hunden skal MH testes ved 12 - 18 måneders alder (eier dekker dette selv). Jeg vil være med å bestemme hvor testen skal tas. 
- Jeg vil tilegner valp til kjøpere etter bruksområde den er tiltenkt av kjøper.
- Jeg vil bli informert dersom planen er å bruke hunden i avl - dette før hunden kjøpes.
- Foravtale vil vurderes
- Å kjøpe en grunntrent hund (trent av meg) ved ca 12-18 måneders alder vil vurderes. Den vil da bli levert etter røntgen og MH test er tatt. 
- Jeg ønsker å holde god kontakt med mine valpekjøpere og setter pris på oppdateringer. Dette både mtp både trening og hverdag.
- Det vil opprettes en facebook gruppe tiltenkt kullet dere har kjøpt valp fra hvor dere kan holde kontakten med hverandre og dele erfaringer om kullsøsknene.


Om du er interessert i å kjøpe valp av meg er du velkommen til å besøke oss for å hilse på meg og hundene mine når det måtte passe. 

Trenger du veiledning til hunden din vil jeg være tilgjengelig for å hjelpe så godt jeg kan.


Ta kontakt om du har noen spørsmål eller vurderer å kjøpe valp av meg. Kontaktinfo finner du under kontakt i menyen.